Ligging

De Panne aan de Noordzee

Het hele jaar door biedt deze unieke badplaats aan de Belgische Westkust precies waar je écht zin in hebt.

Je kan er verademen, lustig kuieren in het mulle zand, heerlijk ontspannen op het vlakke, brede strand met een kindveilige en autovrije zeedijk, slenteren langs de winkeltjes op de zeedijk en in het centrum of kennismaken met de talrijke gezellige eethuisjes en gastronomische restaurants.

Naast het grootste duinenmassief van de Belgische Kust heeft De Panne ook het breedste strand, gezellige historische dorpjes en stadjes als Veurne, Diksmuide en Ieper met een bloeiend cultureel historisch én uitgaansleven in het Hinterland.

In ieder seizoen biedt De Panne de vakantieganger iets: sport en ontspanning als surfen, paardrijden, strandzeilen, bowlen, fietsen in de vier natuurreservaten of op het brede strand, tennissen, strandvolley, vissen en veilig zwemmen in de heel ondiepe zee aan de kust.

De Panne heeft tevens op cultureel en informatief gebied voor ieders budget iets te bieden: van spetterende rockfestivals en feestelijke activiteiten in natuureducatiecentrum ‘De Nachtegaal’ of dienstencentrum ‘De Boare’ tot het unieke Paul Delvaux Museum en natuurlijk ook ‘Plopsaland’ voor de kinderen.

Bezoek de prachtige duinen, zoek de grenspaal met Frankrijk of ga op ontdekking in de vier reservaten met uitgestippelde wandelroutes en fietspaden in het beschermd natuurgebied van de Westhoek.

Ook buiten de zomerperiode (in voorjaar, herfst en winter) is het heerlijk ontspannen in je luxe-appartement ‘Yvaldo 0301’ op de Zeedijk in De Panne, dé ideale verblijfplaats waar jij als druk bezette persoon van droomt!
Je geniet er van een kamerbreed uitzicht op de zee, het strand en de zeedijk dankzij het frontale zeezicht. De zonsondergang bekijk je vanuit je luie zetel in de zithoek van het appartement!
Je kan tevens gebruik maken van de fietsenberging en een persoonlijke berging nr. 5 in de kelder.

Je luxe-appartement aan zee huren?
Het kàn, voor één of meer weken; ook weekend- en midweekverhuur zijn mogelijk, mét of zonder garage (onder het Canadezenplein, op wandelafstand)!
Bekijk alvast de huurperiodes en huurprijzen. Met eventuele vragen kan je hier terecht. Reserveer vooral tijdig!

De Panne, dé ideale badplaats waar steeds iets te beleven valt. Ideaal dus voor gespreide vakanties, ook al omdat alles gemakkelijk bereikbaar is met de auto, de trein of de kusttram.